На Хмельниччині будують 14 сучасних житлових комплексів для 1750 військовослужбовців-контрактників

У гарнізонах Хмельницької області продовжується будівництво казарм покращеного планування для військовослужбовців Збройних Сил України.
Фото: Василь Лабай

У гарнізонах Хмельницької області продовжується будівництво казарм покращеного планування для військовослужбовців Збройних Сил України. Реалізація найбільшого в області за часи незалежності нашої держави проекту, здійснюється у рамках виконання Доручення Президента України по будівництву житла для українських армійців. Одночасно зводять чотирнадцять приміщень для 1750 військовослужбовців у різних куточках області: одинадцять будівель у Хмельницькому та три – у Кам’янець-Подільському.

Василь Лабай

Як повідомив заступник начальника управління – головний інженер Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління полковник Василь Стеців, що уже на початку другого півріччя планується здати в експлуатацію одну казарму покращеного планування у Кам’янець-Подільському та три – у Хмельницькому. Також очікується, що до кінця 2019 року військовослужбовці заселяться до решти будівель.

Василь Лабай

– Проект з житловим фондом для військовослужбовців у гарнізонах Хмельниччини продуманий до деталей. Він відповідає стандартам НАТО. Кошти на зведення житлових комплексів виділено з державного бюджету України, – зазначив полковник Василь Стеців.

Василь Лабай

За виділені кошти планується виконати усі необхідні роботи для комфортного проживання військовослужбовців: від улаштування фундаменту до встановлення сантехнічних приладів та благоустрою території.

Василь Лабай

Відділення спеціальних кореспондентів Інформагентства Міноборони (м. Хмельницький)

Повідомляє сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації.

Нагадаємо, що працівники кримінальної поліції впродовж години затримали зловмисника, який пограбував 67-річну пенсіонерку

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне