На Хмельниччині минулої доби під колесами автівок травмувалися пенсіонер і 10-річний хлопчик

89
Фото: npu.gov.u

Дорожньо-транспортні пригоди сталися у Хмельницькому та смт Ярмолинці.

Так, 11 вересня близько 09.00 години у Хмельницькому по проспекту Миру 54-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Рено Трафік», під час заїзду на парковку, наїхав на 62-річного велосипедиста. 

У результаті ДТП останній отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ключиці і був госпіталізований до травматологічного відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні.

Цього ж дня близько 15.50 години в селищі Ярмолинці по вулиці Хмельницькій біля магазину «Одяг для всієї сім’ї» 51-річний хмельничанин, керуючи автомобілем «Фольксваген Туарег», скоїв наїзд на 10-річного хлопчика.

У результаті ДТП дитина отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому пальця лівої ноги та рваної рани стопи. І була госпіталізована в травматологічне відділення Ярмолинецької центральної районної лікарні.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Нагадаємо, що «Слуга народу» з Хмельниччини «кнопокодавила» за свого колегу по фракції.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне