На Хмельниччині минулої доби сталося 3 пожежі, одна з яких виявилась смертельною

49
Фото: .dsns.gov.ua

За минулу добу підрозділи області тричі залучалися до ліквідації пожеж, одна з яких забрала життя людини. Ймовірною причиною двох загорянь стала необережність під час куріння.

27 листопада о 04:39 загорілась допоміжна споруда в одному із домогосподарств с. Новоставці Теофіпольського району. На момент прибуття підрозділу 36 Державного пожежно-рятувального поста горіло на 20 кв.м. До ліквідації залучалась місцева пожежна команда с. Новоставці. Доклавши усіх зусиль, вогнеборці остаточно впорались із пожежею о 04:55, проте вогонь встиг знищити деякі домашні речі та пошкодити перекриття будівлі.

О 16:18 смертельна пожежа сталась у приватному секторі смт Стара Синява, де спалахнув житловий будинок. Рятувальникам 34 ДПРП, які оперативно прибули за викликом, через надмірне задимлення довелося працювати у складі ланки газодимозахисної служби. Під час розвідки виявили тіло 80-річного чоловіка без ознак життя. Пожежу було ліквідовано за лічені хвилини та не допущено подальшого поширення вогню.

Вже в ніч на 28 листопада — о 01:25, імовірно, через необережне поводження з вогнем спалахнула господарча будівля у с. Буцні Летичівського району. Пожежу остаточно ліквідовано о 01:52 силами вогнеборців 15 ДПРЧ та МПК с. Голенищеве. В результаті загоряння пошкоджено 48 кв.м покриття будівлі, 3 складометри дров та 5 тонн сіна.

Нагадаємо,що у Хмельницькому патрульні затримали «закладчиків» наркотичних речовин.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне