На Хмельниччині поліцейські спільно з колегами із міграційної служби затримали нелегала з багатим кримінальним минулим

Фото: hm.npu.gov.ua

Громадянин Вірменії раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності і після виходу із місць позбавлення волі у вересні цього року мав намір продовжувати злочинну діяльність. Працівники управління карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із міграційної служби затримали його. Вони доправили нелегала в пункт тимчасового перебування іноземців з перспективою подальшого видворення за межі країни.

44-річний громадянин Вірменії раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, хуліганства, розбої тощо. Він мав кримінальне прізвисько «Ерік».

Минулого місяця він звільнився із Райківецької виправної колонії, де відбував покарання за вчинення шахрайств. Оскільки чоловік перебував на території країни нелегально, міграційною службою області одразу ж було прийнято рішення про його примусове повернення в країну походження із забороною в’їзду до України на 3 роки.

Оскільки нелегал у місячний термін це рішення не виконав, 24 жовтня працівники управління карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із міграційної служби затримали чоловіка і доправили його в пункт тимчасового перебування іноземців для офіційного встановлення особи, так як у нього наразі немає жодних документів, що посвідчують особу. В подальшому нелегала буде примусово видворено за межі країни.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що на Хмельниччині скажений кіт напав на господарку. Постраждала звернулася за медичною допомогою, де їй було призначено курс щеплень. Голову кота, що загинув було направлено на дослідження, сказ у кота підтверджено лабораторно. В осередку сказу проводиться комплекс профілактичних заходів.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне