На Хмельниччині розпочали посів сільськогосподарських культур

Фото: http://kremen.today

Агроформування 10 районів області розпочали комплекс весняно-польових робіт, зокрема посів сільськогосподарських культур.

Ранні ярі зернові культури посіяні на площі 4,1 тис. га., що складає 4% до прогнозованих обсягів. В тому числі яра пшениця висіяна на площі 748 га (7% до наміченого), ярий ячмінь вже займає 2940 га, або 3% від запланованих площ, овес посіяний на площі 278 га, або 6% до плану, на 90 га (2%) посіяно горох.

Крім того, на площі понад 1000 га посіяно однорічні і багаторічні трави. Всього посів сільгоспкультур здійснено на площі 5124 га.

Сільськогосподарськими підприємствами всіх форм власності завершується перше підживлення озимих культур, яке проведено на площі 343 тис. га.

Повідомляє сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації.

Нагадаємо, що за минулу добу рятувальники Хмельниччини неодноразово виїжджали на ліквідацію наслідків негоди. Вогнеборці обласного центру неодноразово надавали допомогу жителям міста, а саме: розкряжовували повалені вітром дерева, зрізали пошкоджені біл-борди, демонтовували аварійну конструкцію балкону, що несли загрозу людям.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне