На Хмельниччині у результаті зіткнення двох автомобілів травмувався 43-річний чоловік

У результаті зіткнення двох автомобілів травмувався 43-річний чоловік
Фото: hm.npu.gov

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 17 січня, близько 10.35 години на автодорозі «Кам’янець-Подільський — Білогір’я» поблизу села Почапинці Чемеровецького району. Встановлено, що 32-річний кам’янчанин на автомобілі «ВАЗ» виїхав на зустрічну смугу руху і допустив зіткнення з автомобілем «ГАЗ» під керуванням 49-річного жителя села Юрківці. У результаті ДТП 43-річний пасажир автомобіля «ВАЗ», житель Кам’янця-Подільського, отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ноги і був госпіталізований до травматологічного відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні.

hm.npu.gov

По даному факту працівники Чемеровецького відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що сьогодні, близько 8-ї години ранку, на вулиці Тернопільська, патрульні зупинили маршрутний транспортний засіб МАN за порушення Правил дорожнього руху. Водій даного автобусу проїхав перехрестя на заборонний сигнал світлофора. Окрім цього, інспектори помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. Тому запропонували чоловіку пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки за допомогою приладу Драгер, на що кермувальника погодився. Показник Драгера — 0,97 проміле.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне