Патрульні зупинили нетверезого водія маршрутного автобуса

Патрульні зупинили нетверезого водія маршрутного автобуса
Фото: @khmelpolice

Сьогодні, близько 8-ї години ранку, на вулиці Тернопільська, патрульні зупинили маршрутний транспортний засіб МАN за порушення Правил дорожнього руху.

Водій даного автобусу проїхав перехрестя на заборонний сигнал світлофора.

На чоловіка, який керував маршрутним транспортним засобом, патрульні винесли постанову за частиною 4 статті 126 КУпАП за керування транспортним засобом будучи позбавленим такого права судом строком на 1 рік, за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, а також адміністративні матеріали за проїзд на червоний сигнал світлофора.

Окрім цього, інспектори помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. Тому запропонували чоловіку пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки за допомогою приладу Драгер, на що кермувальника погодився. Показник Драгера — 0,97 проміле.

hm.npu.gov

Патрульні склали на кермувальника протокол за частиною 2 статті 130 КУпАП за керування транспортним засобом, повторно протягом року, в стані алкогольного сп’яніння.

На місце події виїхали співробітники відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в Хмельницькій області. Вони оформили протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП на чоловіка, який за посадовою інструкцією являється водієм даого автобуса та на момент руху та зупинки перебував у салоні транспортного засобу та передав керування транспортним засобом особі у стані алкогольного сп’яніння.

Крім цього, за допуск нетверезого співробітника до робочого місця, інспектори оформили постанову за частиною 1 статті 129 КУпАП на медичного працівника підприємства. Наразі патрульні ще шукають механіка цього підприємства для з’ясування усіх обставин у цій справі, та його причетності до випуску даного транспортного засобу.

Нагадаємо, що у Красилівському районі, внаслідок ДТП, в автомобілі затисло жінку. На місце події негайно прибуло чергове відділення вогнеборців. Як з’ясувалось, зіткнулись автомобілі Fiat Doblo та ВАЗ 2171. Внаслідок зіткнення, пасажирку останнього затиснуло всередині автомобіля. Вогнеборці за допомогою спецінструменту деблокували затиснуту конструкціями автомобіля жінку та спільно з медиками транспортували її до карети швидкої. Ще двом громадянам, які постраждали внаслідок ДТП надзвичайники надали домедичну допомогу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне