На Хмельниччині в горе-матері соцслужба відібрала дитину

1
Фото: @XmelRVP

11 травня 2019 року, працівником ювенальної превенції Хмельницького районного відділення спільно із службою у справах дітей Хмельницької райдержадміністрації здійснили рейд з метою перевірки сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах на території Хмельницького району. 

Так під час перевірки в с. Климашівка, Хмельницького району, виявили місцеву 30 – річну жінку із 10 – річною дівчинкою. Вони проживали у місцевого жителя, який зловживає спиртними напоями, у антисанітарних умовах. Про це інформує прес-служба районного відділення поліції ГУ НП у Хмельницькій області. 

2

@XmelRVP

У зв’язку із безпосередньою загрозою життю та здоров’ю дитини, дівчинку було негайно відібрано у матері. Школярку відразу направили до Хмельницької районної лікарні в дитяче відділення на обстеження.

На матір складено адміністративний протокол за ухилення від обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітньої дитини, відповідно статті 184 КУпАП. Її  санкція передбачає попередження або штраф від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

3

@XmelRVP

Матеріали адміністративного правопорушення направлені до Хмельницького міськрайонного суду для притягнення 30 – ти річну жінку до відповідальності. На сьогодні, 10 – ти річну дівчинку влаштовано до Центру соціально – психологічної реабілітації дітей «Щасливе дитинство».

4

@XmelRVP

Нагадаємо,про жахливі умови життя 5-річної дівчинки. До Хмельницького відділу поліції надійшло звернення від медичного працівника, що в районі Заготзерно в трьохкімнатній квартирі разом з батьками проживає 5- річна дитина в жахливих умовах. Звернення підтвердилось, в квартирі проживає молода пара на вихованні в якої 5-річна дитина. В помешкані жахливі умови проживання, повна антисанітарія. Матір притягнено до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків, проведено профілактичну бесіду та встановлено строки, за які жінка матиме змогу навести порядок в оселі. 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне