На Хмельниччині впродовж вихідних сталося 2 ДТП з потерпілими

128
Фото: npu.gov.ua/

У Волочиському районі водій не врахував дорожньої обстановки і врізався у дерево, а в Шепетівці пішохід потрапив під колеса автівки.

Так, 9 листопада близько 10.20 години на автодорозі «Стрий — Тернопіль — Знам’янка» між селами Бокиївка та Війтівці Волочиського району 26-річний житель Хмельницького району, керуючи автомобілем «Toyota Camry», не врахував дорожньої обстановки, з’їхав у кювет і врізався у дерево.

У результаті ДТП водій отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми і був госпіталізований до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Стан здоров’я — стабільно важкий.

Того ж дня близько 18.15 години в м. Шепетівка по вулиці Героїв Небесної Сотні 31-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Део Ланос», скоїв наїзд на 36-річного пішохода, який перетинав дорогу у невстановленому місці.

У результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правого плеча. Потерпілому надано медичну допомогу без госпіталізації.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Нагадаємо, що минулої доби на Хмельниччині вогнеборцям довелося тричі приборкувати пожежі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне