На Хмельниччині викрили хабарника у Держпродспоживслужбі

12
Фото: 1news.com.ua

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець, за посередництва свого знайомого, вимагав від місцевого мешканця 26 тисяч гривень.

Співробітники Служби безпеки України викрили на отриманні неправомірної вигоди завідувача сектору реєстрації сільськогосподарської техніки Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області.

Про це повідомляє 1NEWS.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець, за посередництва свого знайомого, вимагав від місцевого мешканця 26 тисяч гривень.

За таку суму чиновник обіцяв зареєструвати саморобну сільгосптехніку під виглядом заводської з порушенням встановленого законодавством порядку.

Правоохоронці одночасно затримали зловмисників у двох райцентрах області після отримання посередником усієї суми хабаря.

Нагадаємо, що у Сатанівській ОТГ відкрили Центр надання соціальних послуг.

Вчора в Сатанівській ОТГ відбулася урочиста подія, якої мешканці громади очікували декілька років – відчинив свої двері для відвідувачів новий Центр надання соціальних послуг. Розділити святковий настрій з громадою завітали заступник голови облдержадміністрації Світлана Павлишина, керівники профільних департаментів та управлінь ОДА, директор Хмельницького Центру розвитку місцевого самоврядування Сергій Яцковський.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне