На Хмельниччині вилучено з незаконного обігу велику партію пального

unian.net
Фото: Уніан

У ході проведення операції «Акциз-2019» співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Хмельницькій області вилучили з протиправного обігу велику партію дизельного пального. Про це інформує прес-служба управління.

Фіскали встановили, що зі стаціонарної АЗС, розташованої на території регіону, один із місцевих жителів здійснює реалізацію дизельного пального. Хоча чоловік не є зареєстрованим як фізична особа-підприємець та не має відповідних дозвільних документів.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання 25 тисяч літрів дизельного пального. Його вартість склала 650 тисяч гривень та 2 ємності із автозаправною колонкою.

На правопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.164 КУпАП. Це порушення порядку провадження господарської діяльності.

Як зазначають податківці, у 2019 році це вже 7 факт викриття протиправної реалізації паливно-мастильних матеріалів. Торік на території області завдяки заходам, вжитим співробітниками податкової міліції, було припинено діяльність 32 незаконних АЗС, з яких реалізовувалось «ліве» пальне. Характерно, що в усіх випадках правопорушники ігнорували вимоги законодавства, збуваючи підакцизну продукцію без відповідних документів та державної реєстрації. І в такий спосіб вели свій тіньовий бізнес без сплати податків.

Нагадаємо, поблизу Летичева вантажівка деформувала дах АЗС. На автодорозі М12 «Стрий-Знам’янка» 311 кілометр + 750 метрів, водій керуючи транспортним засобом МАN із напівпричепом перед початком руху не переконався в безпеці руху. І внаслідок цього напівпричепом деформував дах АЗС. В результаті ДТП автомобіль та будівля отримали пошкодження із матеріальним збитком. За інформацією Патрульної поліції, на винуватця пригоди патрульні оформили адміністративні матеріали за статтею 124 (за вчинення ДТП) КУпАП. Матеріали вподальшому будуть направлені до суду.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне