На Хмельниччині за минулу добу підрозділи ДСНС ліквідовували три пожежі

123
Фото: dsns.gov.ua

Минулої доби вогнеборці 3 рази залучалися до ліквідації пожеж на території області.

18 вересня о 01:30 виникла пожежа приватної господарчої будівлі одного із домогосподарств села Стреків Деражнянського району, яку оперативно ліквідували бійці 11 Державної пожежно-рятувальної частини, 28 Державного пожежного-рятувального поста та місцевої пожежної команди с. Майдан Чернелівецький. Ймовірна причина пожежі — підпал.

Вже о 15:40 рятувальники 39 ДПРЧ мчали за викликом на вул. Станційна у м. Городок, де виникла пожежа приватного гаража. Вогнем було знищено мотоцикл, речі домашнього вжитку та пошкоджено стіни й стелю. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 19:44 виникла пожежа на даху приватного недіючого столярного цеху в с. Пирогівка Віньковецько району на площі 20 кв.м. Оперативні дії підрозділів ДСНС та місцевої пожежної команди с. Зіньків дозволили ліквідувати пожежу в тих розмірах, яких вона набула на момент їх прибуття, та не допустити перекидання вогню всередину об’єкту.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

В усіх випадках травмованих та загиблих не було.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Нагадаємо, що з відкриттям сучасного логістичного центру у Славуті значно прискориться оформлення митних процедур.

Керівники Хмельницької митниці ДФС взяли участь у відкритті нового логістичного центру та офісу ПрАТ «ГЕБЕРІТ КЕРАМІК ПРОДАКШН» у Славуті

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне