На Хмельниччині затримано чоловіка, який вбив свого 67-річного вітчима

Фото: hm.npu.gov.ua

45-річному зловмиснику вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Події мали місце вчора, 22 липня, близько 17.30 години в місті Шепетівка. Між 45-річним пасинком і його 67-річним вітчимом виник конфлікт, в ході якого перший схопив дерев’яне поліно і наніс потерпілому декілька ударів по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень той помер на місці події. 

Зловмисник викликав швидку і сказав лікарям, що пенсіонер сам невдало впав на долівку. Коли медики почали висловлювати сумніви щодо цієї версії, підозрюваний втік у невідомому напрямку. Лікарі швидкої одразу ж повідомили про подію до Шепетівського відділу поліції. 

Правоохоронці, які виїхали на місце події, оперативно розшукали і затримали зловмисника. Йому вже оголошено про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

 Нагадаємо, що у Шепетівці судитимуть 47-річного чоловіка за побиття брата співмешканки. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне