На Шепетівщині 8 квітня сталося дві пожежі

8 квітня о 17:14 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі у м. Шепетівка, а о 21:41 надійшло повідомлення про пожежу одного із житлових будинків у с. Онишківці.
Фото: km.dsns.gov.ua

8  квітня о 17:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої  будівлі  у приватному секторі вул. Залізничній у м. Шепетівка.

На місце виклику негайно було направлено чергове відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття підрозділу площа пожежі сягнула 20 кв.м. Завдяки вправним діям вогнеборців пожежу було ліквідовано в тих масштабах, яких вона набула на момент прибуття пожежного підрозділу, а також не допущено перекидання вогню на впритул розташовану житлову будівлю. Пожежу було локалізовано о 17:24 та ліквідовано – о 17:26.

km.dsns.gov.ua

У результаті вогнем знищено перекриття на площі 5 кв.м та пошкоджено  15  кв.м покриття. Ймовірною причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.

О 21:41 надійшло повідомлення про пожежу одного із житлових будинків у с. Онишківці. На місце виклику негайно було направлено відділення 29 Державного пожежно-рятувального поста смт Гриців. Завдяки вправним діям вогнеборців пожежу було ліквідовано в тих масштабах, яких вона набула на момент прибуття підрозділу, та не допущено розповсюдження полум’я на більшу площу житлового будинку.

km.dsns.gov.ua

Ліквідація загоряння відбулась о 21:50, а його остаточна ліквідація – о 21:54. Вогонь встиг знищити 2 кв.м покриття будівлі, пошкодити 8 кв.м покриття та домашні речі. Ймовірна причина пожежі – несправність опалювальних печей та димарів. Причину загоряння з’ясовують фахівці.

Нагадаємо, що 7 квітня о 21:39 на пункт зв’язку 19-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку у селі Коржівка.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне