На Шепетівщині поліцейські затримали чоловіка за побиття свого односельця

1
Фото: realno.te.ua

Працівники Шепетівського відділу поліції затримали 38-річного мешканця одного із сіл району за нанесення умисних тілесних ушкоджень своєму односельцю. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Ввечері 3 лютого до поліції з районної лікарні надійшло повідомлення про чоловіка, якого доставили до медичного закладу у важкому стані з численними травмами. Поліцейські одразу вирушили за місцем проживання потерпілого. Там правоохоронці з‘ясували, що тілесні ушкодження йому спричинив його колишній однокласник. Він, будучи напідпитку, вирішив, що саме товариш причетний до вчинення давньої крадіжки з його господарства. І таким чином вирішив вибити у нього зізнання.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що Шепетівські оперативники затримали грабіжника, який незаконно викрав телефон. Працівники Шепетівського відділу поліції розшукали та затримали 29-річного шепетівчанина, який наприкінці минулого року відкрито викрав мобільний телефон «Xiaomi Redmi Note 4» у свого земляка. Зловмисник та 18-річний потерпілий випадково познайомилися у той самий день, коли був вчинений злочин, і одразу ж разом подалися у розважальний заклад. Саме там зловмисник запримітив у нового знайомого хороший телефон і, дочекавшись зручного моменту та скориставшись ситуацією, вихопив його з рук власника та втік. Розслідування ускладнювалося тим, що, незважаючи на проведений разом у кафе вечір, потерпілий майже нічого не міг сказати про грабіжника. Але поліцейським все ж вдалося встановити особу правопорушника та довести його причетність до скоєння злочину.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне