Шепетівські оперативники затримали грабіжника, який незаконно викрав телефон

Шепетівські оперативники затримали грабіжника, який незаконно викрав телефон
Фото: im-36oc.4hosting.pro

Працівники Шепетівського відділу поліції розшукали та затримали 29-річного шепетівчанина, який наприкінці минулого року відкрито викрав мобільний телефон «Xiaomi Redmi Note 4» у свого земляка.

Зловмисник та 18-річний потерпілий випадково познайомилися у той самий день, коли був вчинений злочин, і одразу ж разом подалися у розважальний заклад.

Саме там зловмисник запримітив у нового знайомого хороший телефон і, дочекавшись зручного моменту та скориставшись ситуацією, вихопив його з рук власника та втік. Розслідування ускладнювалося тим, що, незважаючи на проведений разом у кафе вечір, потерпілий майже нічого не міг сказати про грабіжника. Але поліцейським все ж вдалося встановити особу правопорушника та довести його причетність до скоєння злочину.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 статті 186 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що кам’янчанин на своїй фермі морить голодом собак та коней. На сторінці ГО “Організація захисту тварин “ВРЯТУЙ ЖИТТЯ” з’явилось повідомлення, що в Кам’янці-Подільському на фермі Миколи Рачковського відбувається жахлива ситуація. Господар, як зазначають у повідомленні, морить голодом собак, корів та коней. Тварини, за словами зоозахисників, дуже хворі і массово вмирають.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне