Неприємний сюрприз на кордоні: хмельничанин придбав крадений автомобіль

0
Фото: @zahidnuy.kordon

Мешканець Хмельниччини, під час перетину кордону з Польщею дізнався що придбав крадену автівку. Про це повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Автомобіль марки Land Rover, який в 2014 році було викрадено в Італії, виявили вчора прикордонники в пункті пропуску «Краківець».

Крадений транспортний засіб 2010 року випуску було ідентифіковано завдяки перевірці автомобілів подорожніх по базі даних Інтерпол. За кермом позашляховика перебував 51-річний мешканець міста Кам’янець-Подільський Хмельницької області.

Про даний випадок прикордонники проінформували представників Укрбюро Інтерполу та викликали на місце події оперативно-слідчу групу Нацполіції України.

Всього з початку цього року співробітники Мостиського прикордонного загону в пунктах пропуску через кордон виявили та передали поліції 10 викрадених автомобілів.

Нагадаємо, що на Хмельниччині затримано “нечистого на руку” прокурора. Працівник прокуратури вимагав гроші за надання організаторам підпільного цеху інформації про проведення певних процесуальних заходів. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне