Нетішинські атомники передали відремонтовану техніку українським військовим

Фото: www.netishynrada.gov.ua

13 березня, генеральний директор Хмельницької АЕС Микола Панащенко спільно з міським головою Олександром Супрунюком передали мотопіхотному батальйону «Волинь» 14 окремої механізованої бригади, відремонтованого «Урала» фахівцями автотранспортного цеху ХАЕС за кошти благодійників.

Як зазначив начальник транспортного цеху Михайло Паришкура, менш як за місяць машину повністю розібрали, дефектували, замінили запчастини на нові. Ця співпраця триватиме і надалі. У свою чергу, заступник командира батальйону «Волинь» подякував усім, хто брав участь у відновленні техніки, та запевнив, що на фронті технічне оснащення має першочергове значення. Завдяки високій вантажопідйомності та невибагливості відремонтоване авто дозволить військовим використовувати його в найскладніших умовах.

Також Подяками за надану безоплатну матеріальну допомогу військовому підрозділу – мотопіхотному батальйону 14 окремої механізованої бригади, що значно полегшить виконання покладених на нього військових завдань та підніме патріотичний дух не лишень серед військовослужбовців, а й серед цивільного населення.

Інформує відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Нагадаємо, що 14 березня о 12:30 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в обласному центрі на Проспекті Миру сталося загоряння легкового автомобіля Фольцваген Гольф поблизу газозаправної станції.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне