Незважаючи на зливу, до “сімейної” ходи долучилися тисячі хмельничан

22
Фото: khm.gov.ua

Міський голова Олександр Симчишин взяв участь у ході на підтримку сімейних цінностей. Про це повідомляє прес-служба Хмельницької мерії. 

Вчора, 19 травня, тисячі хмельничан, не зважаючи на сильну зливу, пройшлися від Костелу Христа Царя Всесвіту (проспект Миру, 55) вулицями Бандери, Кам’янецькою та Проскурівською до майданчика перед кінотеатром ім. Т. Шевченка. Учасники ходи переконані, що міцна сім’я – це запорука міцної держави.

11

khm.gov.ua

Після ходи біля кінотеатру ім. Т.Шевченка відбувся святковий концерт.

Хода відбулася у рамках Фестивалю сім’ї «Всі разом за сім’ю». Її мета – привернення уваги громадян і влади до необхідності правового захисту та закріплення християнських, традиційних для українців сімейних цінностей у законодавстві України.

3

khm.gov.ua

Організатором святкових заходів виступила Духовна рада міста Хмельницького за підтримки Хмельницької міської ради.

4

khm.gov.ua

Нагадаємо, що хмельницькі патрульні провели профілактичний захід «Відповідальний пішохід». 15 травня, в рамках всеукраїнської акції “Відповідальний пішохід” патрульні нагадали містянам, як правильно переходити проїзну частину. Відтак, правоохоронці розпочали наносити перед пішохідними переходами за допомогою спеціальних трафаретів попереджувальні надписи: “Візьми дитину за руку”, “Зніми навушники”, “Сховай телефон”, “Велосипедист”, “Подивись по сторонам” та інші. Усе це заради того, аби закликати пішоходів бути уважними на дорозі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне