Хмельницькі патрульні провели профілактичний захід «Відповідальний пішохід»

11
Фото: @khmelpolice

Сьогодні, 15 травня, в рамках всеукраїнської акції “Відповідальний пішохід” патрульні нагадали містянам, як правильно переходити проїзну частину. Відтак, правоохоронці розпочали наносити перед пішохідними переходами за допомогою спеціальних трафаретів попереджувальні надписи: “Візьми дитину за руку”, “Зніми навушники”, “Сховай телефон”, “Велосипедист”, “Подивись по сторонам” та інші. Усе це заради того, аби закликати пішоходів бути уважними на дорозі.

2

@khmelpolice

Головне завдання цих надписів — привернути увагу пішоходів до проблеми порушення елементарних правил власної безпеки під час переходу проїзної частини.

3

@khmelpolice

До нанесення мотиваційних надписів долучились також представники громадських організацій, перехожі та школярі колегіума.

Прес-служба Патрульної поліції. 

Нагадаємо, що у Меджибожі місцевий житель зруйнував пам’ятку історії та культури. 14 травня, до Летичівського відділу поліції із заявою звернувся директор історико-культурного заповідника «Меджибіж», який повідомив про те, що в період з 12 по 13 травня в селищі Меджибіж по вулиці Пушкіна 53-річний місцевий житель, проводячи без відповідного дозволу земельні роботи на присадибній ділянці, розташованій поряд з пам’яткою архітектури XVII ст. костелом Святої Трійці, пошкодив кам’яний мур протяжністю близько 5 метрів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне