Оперативна обстановка у Хмельницькій області за минулу добу

гол
Фото: pogliad.ua

Як інформує прес-служба поліції, за добу до підрозділів ГУНП в Хмельницькій області надійшло 384 повідомлення про події та правопорушення, з них 32 — кримінального характеру.

По лінії безпеки дорожнього руху складено 168 адміністративних протоколів, з них 8 — за керування транспортом у нетверезому стані.

Зафіксовано 8 ДТП без травмованих.

Оператори лінії «102» прийняли та опрацювали 512 дзвінків від мешканців області.

Зареєстровано 1 пожежу.

 Нагадаємо, що у Хмельницькому слідчі з’ясовують обставини ДТП, в яких травмувалося двоє осіб. 11 січня в Хмельницькому сталося дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких травмувалися двоє осіб. Так, близько 15.50 години по вулиці Кам’янецькій неподалік ресторану «Веселка» 21-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Мазда», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автобусом «ПАЗ» під керуванням 42-річного хмельничанина (автобус не перебував на маршруті, в салоні пасажирів не було), після чого злетів у кювет. У результаті ДТП 26-річна пасажирка легковика отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої ноги. Потерпілій було надано медичну допомогу без госпіталізації.

Ще одна ДТП з потерпілими сталася вчора в обласному центрі близько 18.40 години по вулиці Західно-Окружній. 23-річний місцевий житель на автомобілі «Део Ланос» скоїв наїзд на 41-річного пішохода, який рухався по проїжджій частині дороги в попутному напрямку. У результаті ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ноги. Тож був госпіталізований до травматологічного відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні.

В обох випадках у Хмельницькому відділі поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини подій.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне