Патрульні розшукали водія, який вчинив ДТП та зник з місця події

1
Фото: @khmelpolice

29 січня на службу 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась на вулиці Разіна. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

Прибувши на місце події інспектори з’ясували, що невідомий водій керуючи автомобілем КАМАЗ із напівпричепом, рухаючись заднім ходом не впевнився в безпечності маневру та скоїв наїзд на припаркований автомобіль Opel, після чого зник з місця події.

2

@khmelpolice

Отримавши орієнтування на імовірного порушника, інспектори розшукали винуватця ДТП та оформили на місцевого мешканця 1957 року народження адміністративні матеріали:
 протокол за статтею 122-4 КУпАП за залишення місця ДТП;
протокол за статтею 124 КУпАП за вчинення дорожньо-транспортної пригоди.

Вкотре наголошуємо громадянам, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху та не порушуйте норми чинного законодавства. Нагадуємо, у разі причетності до дорожньо-транспортної пригоди водій зобов’язаний негайно зупинити транспортний засіб та залишатися на місці пригоди.

Нагадаємо, що у Хмельницькому в ДТП постраждав 12-річний хлопчик. Аварія сталася 28 січня, близько 14:25 години в м. Хмельницькому по проспекту Миру. За попередньою інформацією, 23-річний житель с. Глушківці Ярмолинецького району, керуючи автомобілем «ВАЗ 2115», не врахував погодних умов та скоїв наїзд на пішохода, 12-річного місцевого жителя, який переходив проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП хлопчик отримав закритий перелом великої гомілкової кістки та був госпіталізований до травматологічного відділення Хмельницької дитячої лікарні. По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне