У Хмельницькому в ДТП постраждав 12-річний хлопчик

Аварія сталася вчора, 28 січня, близько 14:25 години в м. Хмельницькому по проспекту Миру. За попередньою інформацією, 23-річний житель...
Фото: hm.npu.gov.ua

Аварія сталася вчора, 28 січня, близько 14:25 години в м. Хмельницькому по проспекту Миру. За попередньою інформацією, 23-річний житель с. Глушківці Ярмолинецького району, керуючи автомобілем «ВАЗ 2115», не врахував погодних умов та скоїв наїзд на пішохода, 12-річного місцевого жителя, який переходив проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Внаслідок ДТП хлопчик отримав закритий перелом великої гомілкової кістки та був госпіталізований до травматологічного відділення Хмельницької дитячої лікарні.

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що на Дунаєвеччині поліцейські вирахували злодія, що обікрав пенсіонерку. Поліцейські з’ясували, що пенсіонерка проживала одна та через свій «поважний» вік уже була не в змозі сама поратися по господарству, тож інколи їй допомагав 53-річний односельчанин. Чоловік ніде не працював та зловживав алкоголем. Скориставшись тим, що жінка мала вади зору, підозрюваний потайки проник до її літньої кухні, звідки викрав 18 000 гривень. Пенсіонерка виявила відсутність грошей лише через кілька днів. За цей час зловмисник встиг витратити частину коштів на продукти харчування та алкоголь.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне