Патрульні затримали чоловіка, який незаконно заволодів чужим автомобілем

1
Фото: @khmelpolice

15 березня, близько 22-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Вінницька 92, невідома особа із застосуванням насильства відкрито заволоділа автомобілем марки Audi А4, на іноземній реєстрації, та зникла у невідомому напрямку. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції.

Отримавши прикмети для орієнтування імовірного правопорушника, екіпажі патрульної поліції були орієнтовані на виявлення автомобіля та затримання громадянина, що імовірно вчинив злочин. Невдовзі, на вулиці Вінницька 2/2, екіпаж роти тактико-оперативного реагування зупинив автомобіль із орієнтування.
Кермувальником транспортного засобу виявився місцевий житель 1984 року народження.

Поліцейські затримали чоловіка, на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається даною справою.

Нагадаємо, що в області сталося дві ДТП в яких травмувалися троє осіб. Дорожньо-транспортні пригоди сталися 15 березня, в Старокостянтинові та Хмельницькому. У результаті автопригод травмувалися троє осіб. Так, близько 14.00, в м. Старокостянтинів по вулиці Грушевського поблизу магазину «Людмила» 23-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Сузукі», допустив зіткнення з автомобілем «Пежо Експерт», який рухався в попутному напрямку і здійснював маневр ліворуч. У результаті ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження у вигляді тупої травми живота, забою грудної клітини та множинних саден і був госпіталізований до хірургічного відділення місцевої лікарні. Його 25-річного пасажира, який був без шолома, з відкритою черепно-мозковою травмою без свідомості госпіталізували до реанімації. Лікарі оцінюють його стан як важкий. Ще одна дорожньо-транспортна пригода за участі мотоцикла сталася в Хмельницькому близько 17.35 по вулиці Курчатова поблизу зупинки «Паркова». 23-річний місцевий житель на автомобілі «Део Сенс», здійснюючи розворот, допустив зіткнення з мотоциклом «Хонда» під керуванням 27-річного чоловіка.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне