Патрульні затримали ймовірних грабіжників по гарячих слідах

3
Фото: .facebook.com

Вчора, близько 4-ї години ранку, на службу 102 надійшло повідомлення, на вулиці Проспект Миру, невідомі особи чоловічої статі пограбували заявника.

Відкритим шляхом, із застосуванням фізичного насильства, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, заволоділи мобільним телефон, золотими виробами та гаманцем, в якому знаходились грошові кошти, банківська карта та особисті документи.

Оперативно прибувши на місце виклику, поліцейські одразу з’ясували основні прикмети та напрямок подальшого руху ймовірних грабіжників. Обстежуючи прилеглі території до місця події патрульні помітили двох чоловіків, що за зовнішніми ознаками співпадали з ймовірними порушниками. Останніми виявилися 34-річний хмельничанин та 26-річний уродженець Хмельницького району.

На місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу, яка і надасть подальшу правову кваліфікацію. Встановить всі обставини події та причетність чоловіків до ймовірного грабежу.

Вкотре наголошуємо, у разі якщо Ви стали свідками будь-якого правопорушення, одразу повідомляйте на службу 102. Адже від оперативності вашого повідомлення залежить затримання патрульними ймовірних правопорушників по гарячих слідах.

Нагадаємо, що фотографування на мобільний телефон завершилось вироком суду.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне