Патрульні зупинили 15-річного “водія”, який катався на квадроциклі

1
Фото: btr.ua

На вулиці Західна Окружна, патрульні помітили квадроцикл, водій якого грубо порушив Правила дорожнього руху. За повідомленням Патрульної поліції, кермувальник здійснив проїзд на заборонний сигнал світлофора.

Патрульні наздогнали та зупинили кермувальника, ним виявився неповнолітній юнак 2003 року народження. Під час перевірки документів виявилось, що неповнолітній керував транспортним засобом без номерного знаку та відповідних документів.

Оскільки юнак ще не досягнув 16-річного віку, інспектори оформили адміністративні матеріали на батька за частиною 3 статті 184 (за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей, вчинення неповнолітніми віком від чотирнадцяти до шістнадцяти років правопорушення) КУпАП, які вподальшому будуть направлені до суду.

Шановні батьки, звертайте увагу на те, де проводять свій вільний час Ваші діти та унеможливте використання транспортних засобів Вашими дітьми, якщо у них немає права керувати ними.
Будьте обачні, бережіть себе та своїх близьких!

Нагадаємо, що патрульні розшукали водія, який вчинив ДТП та зник з місця події. 29 січня на службу 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась на вулиці Разіна. Прибувши на місце події інспектори з’ясували, що невідомий водій керуючи автомобілем КАМАЗ із напівпричепом, рухаючись заднім ходом не впевнився в безпечності маневру та скоїв наїзд на припаркований автомобіль Opel, після чого зник з місця події. Отримавши орієнтування на імовірного порушника, інспектори розшукали винуватця ДТП та оформили на місцевого мешканця 1957 року народження адміністративні матеріали. Протокол за статтею 122-4 КУпАП за залишення місця ДТП. Та протокол за статтею 124 КУпАП за вчинення дорожньо-транспортної пригоди.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне