Платники податків Хмельниччини спрямували до бюджетів усіх рівнів 2,6 мільярда гривень

5
Фото: te.20minut.ua

Протягом першого кварталу 2019 року Головним управлінням ДФС у Хмельницькій області до бюджетів усіх рівнів проадміністровано податків та зборів у сумі 2,6 мільярда гривень. Це на 400 мільйонів гривень, або на 18 відсотків більше, ніж у відповідному періоді 2018 року. Про це інформує прес-служба Управління.

Відповідно до фінансового розподілу державний бюджет отримав понад 1,1 мільярда гривень податкових платежів. Темп росту надходжень склав 120 відсотків. Це у грошовому виразі більше на 191 мільйон гривень.

Водночас доходи місцевих бюджетів краю склали 1,5 мільярда гривень податкових надходжень. У порівнянні з результатом минулого року досягнуто приросту платежів у сумі 207 мільйонів гривень. Що становить 116 відсотків.

У Головному управління ДФС у Хмельницькій області процес результативного наповнення бюджету передусім пояснюють свідомій позиції соціально відповідального бізнесу у сплаті податків. А також сучасному сервісному обслуговуванню платників, яке сприяє створенню комфортних умов для діяльності бізнесу.

«Ріст податкових надходжень на рівні 118 відсотка відповідно до минулорічних показників дає підстави для стабільного забезпечення росту податкових надходжень упродовж усього фінансового року. Сьогодні фіскальна служба реалізовує сучасну програму з удосконалення електронних сервісів, підвищення ефективності адміністрування податків і зборів. А також веде дієвий діалог з бізнесом та громадськістю щодо забезпечення ефективного економічного розвитку. Показово, що разом із досягненням позитивних темпів податкових надходжень маємо ріст кількості зареєстрованих суб‘єктів господарювання». – Наголосив начальник ГУ ДФС у Хмельницькій області Сергій Ковальчук.

Нагадаємо, що подоляни спрямували на зміцнення українського війська майже 100 мільйонів гривень. З легальних зарплат та інших офіційних доходів жителів Хмельниччини протягом першого кварталі 2019 року до державного бюджету надійшло 94 мільйонів гривень військового збору. При цьому індикативне завдання виконано на 105 відсотків, тобто додаткового надійшло майже 5 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне