Подоляни спрямували на зміцнення українського війська майже 100 мільйонів гривень

Фото: www.ukrinform.ua

З легальних зарплат та інших офіційних доходів жителів Хмельниччини протягом першого кварталі 2019 року до державного бюджету надійшло 94 мільйонів гривень військового збору.

Якщо порівнювати з результатом відповідного періоду минулого року, то сума спрямованого на потреби національної армії платежу зросла на 21 відсоток, або на 16 мільйонів гривень, – поінформували в управлінні моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Хмельницькій області.

При цьому індикативне завдання виконано на 105 відсотків, тобто додаткового надійшло майже 5 мільйонів гривень.

У фіскальному відомстві краю ритмічність надходжень військового збору пояснюють такими факторами як підвищення соціальних стандартів, активними заходами з легалізації праці та якісним адмініструванням податкових платежів.

«На Хмельниччині бізнес, громадськість та фіскальна служба уже тривалий час реалізовують дієве патріотичне гасло: «Якщо хочеш здобути мир – сплачуй військовий збір!». Це один з пріоритетів, який базується на прозорій виплаті заробітної плати і в цілому спрямований на соціальний захист людей праці та економічний розвиток країни», – зазначив начальник Головного управління ДФС у Хмельницькій області Сергій Ковальчук.

Повідомляє офіційний портал Державної фіскальної служби України в Хмельницькій області

Нагадаємо, що міграційною службою області оформлено та видано майже 14 тисяч ID-карток та близько 31 тисячі закордонних паспортів. Саме така тенденція документування громадян України паспортами у вигляді ID-картки та для виїзду за кордон спостерігається на теренах області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне