Поліцейські видворили за межі України нелегала з багатим кримінальним минулим

1
Фото: hm.npu.gov

Працівники кримінальної поліції спільно з колегами із міграційної служби видворили за межі України із забороною в’їзду на 8 років 33-річного громадянина Російської Федерації. Він нелегально перебував на території України і міг вплинути на криміногенну обстановку в регіоні. Оскільки на батьківщині неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Про це інформує прес-служба поліцейських.

Громадянин Російської Федерації порушив встановлені ЗУ «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» строки перебування в Україні і перейшов на нелегальне становище.

Працівники кримінальної поліції ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із міграційної служби затримали нелегала. Хмельницький міськрайонний суд прийняв рішення про поміщення його до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, для проведення процедури його ідентифікації. Оскільки в чоловіка були втрачені документи, що посвідчують особу.

2

hm.npu.gov

Після проведення процедури ідентифікації сьогодні вночі, 24 квітня, працівники відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із міграційної служби доправили нелегала до пункту пропуску з Російською Федерацією «Сеньківка». Та видворили його за межі України із забороною в’їзду на 8 років.

Зазначимо, що порушник міграційного законодавства міг негативно вплинути на криміногенну ситуацію в регіоні. Оскільки на території Російської Федерації неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Зокрема, за хуліганство та нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, що у Хмельницькому суд відправив за ґрати 33-річного шахрая з Луганщини. В жовтні 2018 року хмельницькі поліцейські затримали 33-річного чоловіка за підозрою у вчиненні низки телефонних шахрайств. Правоохоронцям вдалося довести його причетність до восьми злочинів, загальний збиток по яких становить близько 300 тисяч гривень.

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне