Поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувався 16-річний скутерист

2
Фото: hm.npu.gov

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 10 квітня, близько 19.20 години в селі Рідкодуби Хмельницького району. Про аварію повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Попередньо встановлено, що 16-річний місцевий житель, керуючи скутером «Honda AF», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з вантажівкою «ГАЗ 53» під керуванням 42-річного чоловіка, який рухався в попутному напрямку.

1

hm.npu.gov

Внаслідок ДТП неповнолітній отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, перелому передпліччя та був госпіталізований в травматологічне відділення Хмельницької дитячої лікарні.

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Слідчі дії наразі тривають.

Нагадаємо, що у Хмельницькому в ДТП травмувався 40-річний мотоцикліст. Дорожньо-транспортна пригода сталася 8 квітня, близько 16.30 години на перехресті вулиць Чорновола та Трудової в обласному центрі. 36-річний місцевий житель на автомобілі «Део Сенс», рухаючись по вулиці Чорновола, допустив зіткнення з мотоциклом «Ямаха» під керуванням 40-річного хмельничанина, який рухався в напрямку вулиці Шевченка.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне