Поліцейські затримали нелегала із багатим кримінальним минулим

1
Фото: hm.npu.gov

Працівники кримінальної поліції спільно з колегами із міграційної служби затримали 33-річного громадянина Російської Федерації. Чоловік нелегально перебував на території України і міг вплинути на криміногенну обстановку в регіоні. Як інформує прес-служба полісменів, на батьківщині він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Громадянин Російської Федерації порушив встановлені ЗУ «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» строки перебування в Україні і перейшов на нелегальне становище.

Працівники кримінальної поліції ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами із міграційної служби затримали нелегала. Вчора, 26 лютого, Хмельницький міськрайонний суд прийняв рішення про поміщення його до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, для проведення процедури його ідентифікації. Оскільки в чоловіка втрачені документи, що посвідчують особу. Після проведення цієї процедури нелегала буде видворено за межі України.

Одразу з приміщення суду в супроводі працівників поліції та міграційної служби чоловіка доправили до пункту тимчасового перебування іноземців.

Зазначимо, що порушник міграційного законодавства міг негативно вплинути на криміногенну ситуацію в регіоні, оскільки на території Російської Федерації неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за хуліганство та нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, що “Вітаємо, ви стали власником авто”: на Хмельниччині поширюється новий вид шахрайства. Цими днями чимало хмельничан отримали смс-повідомлення про виграш автомобіля. Знаючи про такий вид шахрайств, більшість їх проігнорували. Але одна жінка таки перерахувала близько 12 тисяч гривень, щоб отримати «виграш».26 лютого, до Хмельницького відділу поліції звернулась за допомогою 22-річна місцева жителька, яка стала жертвою шахраїв. Напередодні ввечері вона отримала смс-повідомлення про виграш автомобіля «Тойота». У переписці шахраї зазначили — щоб отримати «приз», потрібно перерахувати їм 12 300 гривень, які потерпіла скинула через банківський термінал.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне