Поліцейські затримали злочинну групу, яка займалась збутом наркотиків (ФОТО)

гол
Фото: hm.npu.gov

У Шепетівці працівники поліції затримали чотирьох осіб, які шляхом закладок розповсюджували серед наркозалежних опій, метадон та інші небезпечні наркотики. Про це інформує прес-служба поліції.

Працівниками управління протидії наркозлочинності ГУНП в Хмельницькій області спільно з колегами зі слідчого управління, Шепетівського відділу поліції за процесуального керівництва прокуратури Хмельницької області було задокументовано діяльність злочинної групи, яка займалась збутом наркотиків методом закладок.

1

hm.npu.gov

3

hm.npu.gov

Вчора, 2 січня, за участю спецпідрозділу «КОРД» чотирьох членів злочинної групи затримали. Серед фігурантів — дві жінки, а також двоє чоловіків. Більшість із них раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності, зокрема, за злочини, пов’язані з наркотиками.

Із залученням службового собаки було проведено два санкціонованих обшуки, в ході яких працівники поліції виявили наркотичні засоби, серед яких опій, марихуана та метадон, зокрема, уже пофасовані для збуту. Крім того, у зловмисників вилучили електронні ваги, які вони використовували для зважування наркотиків, банківські картки, мобільні телефони, які використовувались в злочинній діяльності.

22

hm.npu.gov

4

hm.npu.gov

Розслідування здійснюється в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

5

hm.npu.gov

Наразі вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру та обрання їм запобіжного заходу. Слідчі дії тривають. Правоохоронці встановлюють усіх осіб, причетних до злочинної діяльності групи, а також походження наркотичних засобів.

Нагадаємо, що затримано трьох іноземців, які причетні до крадіжки більше 90 тисяч гривень. По проспекту Незалежності в м. Нетішин Хмельницької області зловмисники проникли в салон автомобіля «Mercedes», що належить жителю сусідньої Рівненської області, звідки викрали більше 90 тисяч гривень.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне