Затримано трьох іноземців, які причетні до крадіжки більше 90 тисяч гривень

гол
Фото: hm.npu.gov

По проспекту Незалежності в м. Нетішин Хмельницької області зловмисники проникли в салон автомобіля «Mercedes», що належить жителю сусідньої Рівненської області, звідки викрали більше 90 тисяч гривень.

Опрацювавши відео з камер спостереження, працівники Нетішинського відділення поліції склали орієнтування на розшук автомобіля, на якому пересувались зловмисники. За інформацією прес-служби поліцейських, наступного дня патрульні в місті Здолбунів Рівненської області затримали ймовірних підозрюваних.

Оскільки Нетішин знаходиться на кордоні Хмельницької та Рівненської областей, зловмисники заїхали в місто буквально на 15-20 хвилин, після чого повернулися назад на Рівненщину. Проте камери зафіксували, що крадії пересувалися на автомобілі «Mazda».

1

hm.npu.gov

Опрацювавши відео з камер спостереження, працівники Нетішинського відділення поліції склали орієнтування на розшук автомобіля, яке розіслали також поліцейським сусідніх областей. І вже наступного дня патрульні міста Здолбунів Рівненської області чоловіків виявили і затримали. Ними виявились троє іноземців 37, 33 та 46 років.

Рівненські колеги передали затриманих працівникам Нетішинського відділення поліції для проведення подальших слідчих дій. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років. Наразі слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що у Хмельницькому патрульні затримали іноземця, який у новорічний вечір обікрав квартиру. 31 грудня близько 20.20 години на лінію «102» надійшло повідомлення від свідка про те, що у квартиру по вулиці Гастелло в обласному центрі проник злодій. На місце одразу виїхав наряд патрульної поліції і буквально за 50 метрів від місця вчинення злочину зловмисника затримали. Усі викрадені речі в нього вилучили. Затриманим виявився 27-річний іноземець, мешканець Черкаської області. У квартиру він проник, відтиснувши пластикове вікно. Викрав ноутбук, планшет, зарядні пристрої та інші цінні речі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне