Полонне: вогнеборці ліквідували пожежу житлового будинку

Полонне: вогнеборці ліквідували пожежу житлового будинку
Фото: km.dsns.gov.ua

23 березня о 00:36 на пункт зв’язку 17-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення від випадкового свідка про пожежу житлового будинку на вул. Крупської в м. Полонне.

Негайно до місця виклику було направлено чергове відділення рятувальників у  складі 4 чоловік. По прибуттю на місце пожежі було встановлено, що горить житловий будинок на площі близько 12 кв.м. Вогнеборцям вдалося за лічені хвилини приборкати полум’я та не дати йому розповсюдитись на всю площу житлового будинку. Пожежу було локалізовано о 00:45, та ліквідовано о 00:50 хвилин.

Причина пожежі встановлюється. Травмованих та загиблих на місці події не було.

Полонський районний сектор ГУ ДСНС України  у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 21 березня о 12:20 на Оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу в багатоповерхівці на вул. Проспект Миру в обласному центрі. Одразу до місця події було направлено чергові караули міста на 4-х одиницях пожежно-рятувальної та спеціальної техніки. По прибуттю на місце виклику розвідка встановила, що пожежа виникла в сміттєкамері багатоквартирного будинку.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне