Полонський район: рятувальники ліквідували пожежу приватного гаражу

Фото: km.dsns.gov.ua

4 лютого о 12:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного гаражу на вул. Волинська в м. Полонне.

Негайно на місце події було відправлено 2 відділення рятувальників 17-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Хмельницькій області у складі 7 чоловік особового складу.

km.dsns.gov.ua

Прибувши до місця виклику та провівши розвідку, вогнеборці встановили, що пожежа виникла в приміщені гаража. Внаслідок оперативних та злагоджених дій рятувальників, вдалось запобігти поширенню вогню на сусідні будівлі. Вогнеборці пожежу площею 25 кв.м локалізували о 13:03 та ліквідували о 13:05.

Причина пожежі наразі встановлюється. Нещасних випадків на пожежі не було.

Полонський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що працівники кримінальної поліції спільно зі слідчими Хмельницького відділу поліції затримали чоловіка, який усім представлявся священнослужителем і під таким прикриттям вчиняв злочини. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. Ним виявився 43-річний житомирянин, якого на батьківщині розшукували за шахрайство, а у Чернівцях — за вчинення крадіжки. Чоловік раніше уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності за злочини майнового характеру і відбував покарання за ґратами. Постійного місця роботи він не мав. Окрім вчинення злочинів, заробляв на життя і наданням деяких церковних послуг. Наприклад, за певну плату освячував автомобілі. В Хмельницькому псевдосвященник оселився в одному з підвальних приміщень багатоповерхівки, де його і знайшли поліцейські.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне