Поліцейські затримали шахрая, який представлявся священнослужителем

2
Фото: hm.npu.gov

Працівники кримінальної поліції спільно зі слідчими Хмельницького відділу поліції затримали чоловіка, який усім представлявся священнослужителем і під таким прикриттям вчиняв злочини. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Ним виявився 43-річний житомирянин, якого на батьківщині розшукували за шахрайство, а у Чернівцях — за вчинення крадіжки. Чоловік раніше уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності за злочини майнового характеру і відбував покарання за ґратами.

Постійного місця роботи він не мав. Окрім вчинення злочинів, заробляв на життя і наданням деяких церковних послуг. Наприклад, за певну плату освячував автомобілі.

В Хмельницькому псевдосвященник оселився в одному з підвальних приміщень багатоповерхівки, де його і знайшли поліцейські.

Нагадаємо, що на Шепетівщині поліцейські затримали чоловіка за побиття свого односельця. Працівники Шепетівського відділу поліції затримали 38-річного мешканця одного із сіл району за нанесення умисних тілесних ушкоджень своєму односельцю. Ввечері 3 лютого до поліції з районної лікарні надійшло повідомлення про чоловіка, якого доставили до медичного закладу у важкому стані з численними травмами. Поліцейські одразу вирушили за місцем проживання потерпілого. Там правоохоронці з‘ясували, що тілесні ушкодження йому спричинив його колишній однокласник. Він, будучи напідпитку, вирішив, що саме товариш причетний до вчинення давньої крадіжки з його господарства. І таким чином вирішив вибити у нього зізнання. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне