Психологи з ГУНП Хмельницької області поділилися практичним досвідом з майбутніми колегами

Психологи з поліції поділилися досвідом з майбутніми колегами
Фото: hm.npu.gov.ua

Психологи зі стажем, які уже не один рік працюють з особовим складом у Головному управлінні Національної поліції Хмельницької області, провели для своїх майбутніх колег, а поки що — курсантів навчальних закладів системи МВС, цікавий тренінг.

Під час тренінгового заняття спеціаліст сектору психологічного забезпечення УКЗ ГУНП навчала курсантів, які прийшли на практику до Ізяславського відділення поліції технікам деперсоналізації , вмінню тримати удар та способам трансформації образи в позитивну енергію успіху та розвитку особистості.

Юнаки та дівчата з Національної академії внутрішніх справ та Львівського державного університету внутрішніх справ із захопленням виконували практичні вправі та вчилися бути стійкими та навіть свої страхи та образи спрямовувати перетворювати на позитив.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що поліцейські затримали житомирянина, який приїжджав на Хмельниччину вчиняти крадіжки. Поліцейським вже вдалося довести причетність зловмисника до 13 фактів крадіжок з автомобілів. Крадія хмельницькі правоохоронці вирахували за допомогою камер відеоспостереження. Зібрану інформацію вони передали житомирським колегам, які затримали підозрюваного.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне