Рятувальники передали вихованцям дитячих будинків подарунки від Святого Миколая

головна
Фото: km.dsns.gov

Одним із найочікуваніших свят для малечі є Свято Миколая, який є покровителем усіх дітей. Тож цього дня кожна дитина вірить у диво та чекає на подарунки.

Аби потішити малечу та виконати добру місію – вручити дарунки від Миколая, рятувальники Хмельниччини завітали до підшефних спеціалізованих дитячих будинків. Інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

1

km.dsns.gov

2

km.dsns.gov

Так, у Хмельницькому вогнеборці стали свідками казкового дійства у спеціалізованому будинку дитини “Берізка”. Там перебувають діти від народження до 7 років, котрі позбавлені батьківського піклування, мають різноманітні вади розвитку та хворіють на хронічні недуги. Тож допомозі тут завжди раді.

5

km.dsns.gov

Для кожного малюка рятувальники підготували подарунки: взуття, іграшки, традиційні солодощі та фрукти, побажавши кожній дитині знайти повноцінну родину, зростати здоровими у щасті та достатку. Малеча, своєю чергою, потішила надзвичайників гарними знаннями правил безпечної поведінки та дружньо обіцяла їх завжди дотримуватись. За гарні подарунки дітки віддячили “надзвичайним” посланцям Миколая веселою святковою програмою біля ошатної зеленої красуні.

3

km.dsns.gov

4

km.dsns.gov

Ще по одному підшефному сиротинцю рятувальники Хмельниччини відвідали у селищі Чемерівці, селі Солобківці Ярмолинецького району  та в обласному центрі. Подарункам були раді усі — і дорослі і малі, адже такі візити вселяють у серця дітей віру, що світ не без добрих людей, на допомогу яких вони завжди можуть розраховувати. А для рятувальників найкращою подякою за проведену роботу є щирі посмішки та радісні дитячі оченята.

Нагадаємо, у Хмельницькому стартувала благодійна акція “Ялинка бажань” для знедолених дітей. З 16 по 28 грудня на Хмельниччині вже 7-й рік поспіль, за ініціативи обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, проводиться благодійна акція «Ялинка бажань».

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне