Рятувальники продовжують нагадувати громадянам правила поводження на льоду

гол
Фото: km.dsns.gov

З метою запобігання виникнення нещасних випадків на льоду, рятувальники  продовжують проводити попереджувальні заходи. Вони відвідують місця масового перебування людей на кризі, проводять із рибалками роз’яснювальні бесіди, вручають пам’ятки та листівки із застережувальним змістом.

Як повідомляє прес-служба рятувальників, 24 грудня було проведено профілактичні рейди на ставках в смт. Білогір’я, що на Хмельниччині. У ході рейду всім громадянам, які перебували на кризі наголосили, що різка зміна температури повітря, яка спостерігається останнім часом, може призвести до зменшення товщини льоду, а це у свою чергу підвищує небезпеку перебування на льоду.

Враховуючи високу ймовірність нещасних випадків на льоду, рятувальники звертаються до громадян утримуватись від виходу на тонку кригу і застерегти від цього своїх дітей. Завзятим рибалкам також слід пам’ятати, що зимова ловля риби потребує особливо суворого дотримання правил безпеки при знаходженні на кризі.

Нагадаємо, що на ринку у місті Хмельницькому вилучено 23 заборонені знаряддя лову. 15 грудня під час здійснення рибоохоронних заходів на ринках м. Хмельницький інспекторами Хмельницького рибоохоронного патруля викрито порушення, інформує прес-служба відомства. Так, затримано громадянку, яка здійснювала продаж заборонених знарядь лову, а саме 23 од. сітних «екранів». На порушницю склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 85-1 КУпАП. Вилучені заборонені знаряддя лову будуть знищенні у відповідності до чинного законодавства. Трохи згодом на тому ж ринку патрульні викрили громадянина, який здійснював збут водних біоресурсів без належних документів. Так, чоловік намагався продати 5 кг товстолоба і 12 кг піленгаса. Складено протокол за ст. 88-1 КУпАП. Усі матеріали справ будуть направлені до судів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне