Рятувальники витягнули з кювету автобус у якому перебувало 15 школярів

1
Фото: km.dsns.gov

30 січня о 15:42 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення  про те, що в с. Держанівка Дунаєвецького району рейсовий автобус з’їхав з дороги у кювет.  Як інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області, на момент пригоди в автомобілі знаходилось 15 школярів.

22

km.dsns.gov

На місце події негайно прибули рятувальники. За допомогою автомобіля підвищеної прохідності відбуксирували автобус на розчищену ділянку дороги, після чого той продовжив рух. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що у Хмельницькому під час пожежі у квартирі мало не загинув її власник. 30 січня о 03:10 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Хмельницькій  області надійшло повідомлення про задимлення у квартирі на 3-му поверсі багатоквартирного житлового будинку на вул. Івана Франка в обласному центрі. Як інформує прес-служба рятувальників, ймовірною причиною пожежі стала необережність під час куріння. Негайно на місце події було направлено чергове відділення рятувальників групи спеціальної пожежної техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання. Під час розвідки вогнеборці евакуювали із задимленої квартири непритомного 62-річного чоловіка. Завдяки оперативним і професійним діям підрозділів пожежу вдалося локалізувати о 03:17, остаточно ліквідувати о 03:18. Як виявилось, власник квартири під впливом алкоголю приліг на ліжко із цигаркою в руках, що й спричинило загоряння.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне