Ще одна суддя зупинила рішення сесії про обрання Віолети Лабазюк головою облради

Фото: НГП

Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Альбіна Ковальчук задовольнила заяву про забезпечення позову депутата обларди від партії ВО “Батьківщина” Олександра Розізнаного і зупинила рішення про обрання головою Хмельницької облради Віолети Лабазюк (№4-1/2020 від 7 грудня 2020 року). Інформує НГП.

Про це свідчить ухвала від 14 грудня.

Зауважимо, що, за даними державного порталу “Судова влада України”, депутат Розізнаний ще не подав судовий позов до обласної ради та Віолети Лабазюк з вимогою визнати протиправним і скасувати рішення облради від 7 грудня про обрання голови Хмельницької облради.

Нагадаємо, що 14 грудня суддя окружного адміністративного суду Петро Салюк задовольнив заяву про забезпечення позову депутата обларди від партії “За конкретны справи” Вадима Лозового і зупинив рішення про обрання головою Хмельницької облради Віолети Лабазюк.

Крім цього, 14 грудня на пресконференції Віолета Лабазюк зауважила, що її повноваження, як голови ради, призупинено і це вона розглядає як політичний тиск.

Також радник голови ради на громадських засадах Андрій Сорокопуд побачив у діях депутатів, які подали позови в суд, ряд порушень, оскільки відсутня очевидність порушення і суд не мав підстав для задоволення заяви. Обласна рада вже направила апеляційні скарги до Сьомого апеляційного суду.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне