Шепетівський суд розгляне справу щодо чоловіка, який палицею побив односельця

1
Фото: press-centr.com

Перед Шепетівським міськрайонним судом постане 38-річний житель села Шепетівського району, якому інкримінують частину 1 статті 122 Кримінального кодексу України – умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. Про це інформує прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

За обвинувальним актом, що надійшов до суду, чоловік зустрів на вулиці свого односельця. Між однолітками розгорівся конфлікт. Під час нього обвинувачений дерев’яною палицею завдав численні удари потерпілому. За висновками медичних експертів, отримані ушкодження – рани, переломи кісток – належать до ушкоджень легкого та середнього ступеня тяжкості.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років. Або ж позбавленням волі на строк до трьох років.

Варто зазначити, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, що хмельницькі поліцейські затримали двох молодиків, які скоїли розбійний напад на самотню пенсіонерку. Працівники кримінальної поліції спільно зі слідчими за процесуального керівництва прокуратури затримали двох 18-річних хлопців, які скоїли розбійний напад на пенсіонерку. Наразі зловмисникам уже оголошено про підозру за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Їм може загрожувати до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Події мали місце у січні цього року в селі Вільхівці Чемеровецького району. Близько 22.30 години двоє зловмисників у балаклавах, розбивши скло у вхідних дверях, проникли до будинку 63-річної місцевої жительки. Зловмисники нанесли потерпілій декілька ударів металевим ломом, скрутили та, забравши 10 тисяч гривень, втекли з місця події.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне