Співробітники СІЗО знайшли в одній із камер паперовий згорток з невідомою речовиною

1
Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

В державній установі «Хмельницький слідчий ізолятор» постійно проводяться заходи із виявлення та вилучення заборонених предметів та речовин.

За інформацією прес-служби установи, 23 січня 2019 року під час проведення в установі вибіркового обшуку в приміщені камери № 75 на спальному місці ув’язненої З. 1982 року народження, співробітниками слідчого ізолятору було виявлено паперовий згорток із невідомим вмістом.

По даному факту повідомлено працівників поліції. По прибуттю на місце події, членами СОГ Хмельницького ВП ГУНП України в Хмельницькій області було оглянуто даний паперовий згорток, в якому виявлено невідому речовину рослинного походження зеленого кольору. Невідому речовину було вилучено для проведення експертизи в НДЕКЦ МВС України.

По даному факту працівниками Хмельницького ВП ГУНП України в Хмельницькій області вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України.
Наразі в співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» проводяться службові розслідування щодо встановлення каналів надходження до охоронюваної зони заборонених предметів. А також  притягнення винних осіб до відповідальності, передбаченої чинним законодавством України.

Нагадаємо, що до Хмельницького СІЗО намагалися передати алкоголь та сухі дріжджі. 22 січня 2019 року співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» попереджено спроби потрапляння на територію ряду заборонених предметів. Зокрема о 16:50 під час догляду вмісту посилки, що адресувалась громадянкою Л. з міста Стрий на ім’я ув’язненого Л. працівниками установи виявлено та вилучено речовину із різким запахом алкоголю.  Як повідомляє прес-служба установи, речовина зберігалась в прихованому вигляді в упаковці із соком.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне