Справа Гамалія: в суд не з’явився свідок. Розгляд перенесли

Фото: Суспільне Хмельницький

Розгляд справи Гамалія в чергове перенесено. Цього разу через свідка. Заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Ткачук не явився на засідання. Про це повідомляє YouTube-канал редакції ЖАР.INFO.

За інформацією журналістів, у Першотравневому суді міста Чернівці триває розгляд справи про адмінпорушення, вчинене ексначальником Хмельницької військової адміністрації за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адмінпорушення (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння).

Суддя Наталія Піхало повідомила, що 22 червня захисник підсудного клопотав про перенесення розгляду справи на іншу дату через те, що свідок не зможе явитись до суду 23 червня. Дата, до речі, була узгоджена минулого разу з обвинуваченим та його захисником.

У клопотанні адвокат пояснює, що свідок не може з’явитися через відрядження в місто Київ. Суддя клопотання задовольнила. Розгляд справи перенесли на 15 годину 29 червня.

Нагадаємо, що свідком у цій справі є колишній підлеглий Гамалія Сергій Ткачук. На попередньому засіданні суд визнав необхідність його допиту, оскільки, за словами захисника та самого обвинуваченого, 12 березня Ткачук був з ним на постійному телефонному зв’язку під час складання адміністративного протоколу патрульними і може підтвердити те, що Гамалій поспішав на засідання наступного дня.

Це вже було четверте засідання у справі Гамалія. На перше засідання, 2 травня, не з’явилися ані Сергій Гамалій, ані його захисник Ігор Панчук. У клопотанні про перенесення засідання пояснили: Гамалій перебуває на амбулаторному лікуванні. На друге засідання, 18 травня, не прийшов лише захисник. Під час третього засідання стали відомі подробиці подій 12 березня і викликали свідка Сергія Ткачука. Саме неявка останнього стал

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне