Старокостянтинівські вогнеборці ліквідували пожежу на балконі житлової квартири

Фото:

24 січня о 10:19 на пункт зв’язку 19-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що у пров. Челюскіна в місті Старокостянтинів горить житловий будинок. За вказаною адресою негайно прибули рятувальники і з`ясували, що загорілися речі домашнього вжитку, які знаходились на балконі житлової квартири.

На момент прибуття підрозділу вогонь охопив площу 6 кв.м. О 10:25 вогнеборці локалізували пожежу, а о 10:27 повністю її ліквідували.

Завдяки оперативності надзвичайників вдалося запобігти поширенню вогню на сусідні квартири.

Ймовірною причиною пожежі стала необережність під час паління.

 Старокостянтинівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що 23 січня о 10:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від працівників поліції про те, що рухаючись автодорогою Хмельницький – Гусятин, за несприятливих погодних умов водій автомобіля VOLVO не впорався із керуванням, допустивши блокування дорожнього руху поблизу с. Івахнівці Чемеровецького району Хмельницької області. Як повідомляє прес-служба рятувальників, прибувши на місце події, працівники ДСНС за допомогою буксирувального тросу та автомобіля підвищеної прохідності розблокували рух на автодорозі.

О 14:35 в смт Смотрич Дунаєвецького району на автодорозі Гуків-Могилів-Подільський вантажний автомобіль потрапив у сніговий замет. Рятувальники за допомогою лебідки відбуксирували автомобіль на розчищену ділянку автодороги.

Цього ж дня о 15:20 у сніговий замет потрапив вантажівка VOLVO-420. Пригода сталась на автодорозі Голосків-Лука-Барська поблизу с. Шпичинці Деражнянського району. Надзвичайники, прибувши за викликом, за допомогою автомобіля підвищеної прохідності відбуксирували вантажний автомобіль, після чого той продовжив свій рух автодорогою.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне