Старокостянтинівський лісгосп: садиби стали ще кращими й ошатнішими

У Старокостянтинівському лісгоспі постійно дбають про гарний естетичний вигляд садиб підприємства й контор лісництв, а також прилеглих...
Фото: kmlis.gov.ua

У Старокостянтинівському лісгоспі постійно дбають про гарний естетичний вигляд  садиб підприємства й контор лісництв, а також прилеглих до них територій. Нещодавно біля контор проведено обрізку декоративних насаджень, прибрано опале листя та суху траву, поновлено ландшафтне оформлення.

kmlis.gov.ua

Особливо відзначилися працівники контори лісгоспу. Було проведено генеральне прибирання території, а також продовжено розпочате раніше озеленення, зокрема висаджено майже 30 саджанців туї західної.

Також слід відзначити працівників Старосинявського лісництва. Вони разом з представниками  райдержадміністрації провели акцію, приурочену до Дня довкілля, провівши озеленення на одному з рекреаційних пунктів лісництва.

Прес-служба Старокостянтинівського лісгоспу

Нагадаємо, що у Старокостянтинівський суд визнав право на земельний пай киянки, що втратила відповідний сертифікат. У листопаді 2018 року жителька столиці звернулася у Старокостянтинівський районний суд з позовом. В ньому жінка просила визнати за нею в порядку спадкування за законом право на земельну частку (пай) в КСП ім. Чапаєва с. Самчинці розміром 3,00 в умовних кадастрових гектарах без визначення меж цієї частки в натурі (на місцевості). Жінка пояснила: ця земля на підставі відповідного сертифікату належала її чоловіку, після смерті якого вона єдина спадкоємиця за законом, і прийняла спадщину у встановленому порядку. Однак, оформити свої спадкові права не може, бо втратила сертифікат на право на цю земельну частку (пай). Відповідач – Самчинецька сільська рада – позовні вимоги визнала.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне