Суд взяв під варту молодика, якого підозрюють у зґвалтуванні літньої жінки

9
Фото: kremen.today

15 травня Красилівський районний суд взяв під варту 26-річного чоловіка. Його підозрюють у зґвалтуванні літньої жінки (частина 1 статті 152 Кримінального кодексу України, далі – КК). Менш ніж три тижні тому він звільнився з місць позбавлення волі. Там молодик відбував покарання за розбій (частина 3 статті 187 КК) і крадіжку (частина 2 статті 185 КК).

За версією слідства, у ніч проти 12 травня чоловік проник в будинок односельчанки на Красилівщині і зґвалтував її. Наразі розслідування триває.

Варто зазначити, що згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Хмельницького апеляційного суду

Нагадаємо, що Чемеровецький районний суд дозволив матері поїхати з дитиною на два роки в Італію  без згоди батька. З таким позовом жінку змусило звернутися те, що батько без жодної підстави не погоджувався, аби  9-річний син поїхав з нею за кордон. Навіть попри те, що  жінка там працює, а подружжя давно розлучилося.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне