Суддю з Ярмолинеччини, ймовірно, поновлять на посаді

1
Фото: kma.court.gov

29 січня 2019 року Вища рада правосуддя розглянула матеріали щодо внесення Президентові України подання про призначення 24 суддів. У їхньому числі – Оксана Шевчик, суддя Ярмолинецького районного суду. Її повноваження припинилися у зв’язку із закінченням строку, на який її було призначено.

Як інформує прес-служба Хмельницького апеляційного суду, Оксана Шевчик пройшла кваліфікаційне оцінювання на відповідність займаній посаді. І разом з іншими 23 суддями рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України її визнано такою, що відповідає займаній посаді, та рекомендовано для призначення на посаду судді.

За результатами розгляду рекомендацій Комісії Вища рада правосуддя не встановила обставин, які відповідно до закону могли б бути підставою для відмови у внесенні Президентові України подання про призначення суддів на посаду.

Зі списком суддів можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, що у Білогір’ї засудженого за ухилення від сплати штрафу покарали ще й обмеженням волі. Білогірський районний суд визнав винним жителя Білогірського району у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 389 Кримінального кодексу України. Це ухилення від сплати штрафу особою, засудженою до цього виду покарання. Та за сукупністю вироків засудив його остаточно до 2 років обмеження волі й 11050 гривень штрафу. Щоправда, від відбування покарання у виді обмеження волі чоловіка звільнили на 1 іспитовий рік. Як встановив суд, до 11050 гривень штрафу 53-річний мешканець села на Білогірщині був засуджений за частиною 3 статті 402 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне