Таксист-нелегал з Кам’янця-Подільського сплатить 34 тис. грн. штрафу

1
Фото: ua.112.ua

Суд притягнув до відповідальності водія таксі, що перевозив пасажирів, не маючи на це дозволу.

Управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області виграло справу у боротьбі з черговим правопорушником. Про це повідомляє прес-служба управління.

22.01.2019 року Кам’янець-Подільський міськрайонний суд постановив визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накласти штраф в розмірі двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 34 000 грн., з конфіскацією транспортного засобу. Також, постановлено стягнути з порушника на користь держави 382 грн. 40 коп. судового збору.

За що штраф 34 000 грн і конфіскація автомобіля?

Відповідь: 03.01.2019 року у м. Кам’янець-Подільському по вул. Грушевській порушник здійснював перевезення пасажирів на транспортному засобі марки Daewoo, без одержання ліцензії на здійснення даного виду діяльності, чим вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, що поліцейські затримали нелегала із багатим кримінальним минулим. Працівники кримінальної поліції спільно з колегами із міграційної служби затримали 33-річного громадянина Російської Федерації. Чоловік нелегально перебував на території України і міг вплинути на криміногенну обстановку в регіоні. На батьківщині він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Громадянин Російської Федерації порушив встановлені ЗУ «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» строки перебування в Україні і перейшов на нелегальне становище. Одразу з приміщення суду в супроводі працівників поліції та міграційної служби чоловіка доправили до пункту тимчасового перебування іноземців. Зазначимо, що порушник міграційного законодавства міг негативно вплинути на криміногенну ситуацію в регіоні, оскільки на території Російської Федерації неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за хуліганство та нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне