Третя річниця молодіжного патріотично-правового руху «ХОМА»

0
Фото: hm.npu.gov

За ініціативи поліції у березні 2016 року був створений Хмельницький молодіжний патріотично-правовий рух «ХОМА», який на сьогодні нараховує 9 установ-партнерів, серед яких бібліотеки, навчальні заклади та інші організації, а також близько трьох з половиною сотень активних учасників практично в усіх районах області. Про це повідомляє прес-служба поліцейських.

1

hm.npu.gov

Урочисті заходи та святковий концерт з нагоди третьої річниці з дня створення молодіжного патріотично-правового руху «ХОМА» пройшли у великому залі Хмельницької обласної філармонії.

2

hm.npu.gov

На свято завітали представники руху з усіх районів області. Кожна команда презентувала себе на сцені. Були тут пісні, танці, театральні постановки. Та окрім розваг, кожен номер ніс певне морально-просвітницьке навантаження. Діти говорили про любов до рідної держави, дотримання законності та порядку, про відповідальність, яка починається з кожного з нас.

3

hm.npu.gov

Найактивніші рухівці були відзначені керівництвом ГУНП в Хмельницькій області. Зокрема, подяки отримали Кам’янець-Подільський, Шепетівський та Городоцький осередки руху.

6

hm.npu.gov

— Кожен з вас є нашою надійною опорою та підтримкою, — звертаючись до рухівців, наголосив Валентин Білянський, заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області. — Ви допомагаєте нам проводити різноманітні профілактичні заходи, навчаєте своїх однолітків правосвідомій поведінці. Дякуємо вам за це!

7

hm.npu.gov

Окрім концерту, поліцейські ознайомили хомівців зі своєю діяльністю, продемонстрували сучасне озброєння, спецзасоби та автомобілі, показали роботу вибухотехніків та кінологів.

8

hm.npu.gov

Завершилось свято солодкими подарунками та феєрверком. Та на цьому «ХОМА» не зупиняється. Рух продовжує «нарощувати м’язи» і крокує у найвіддаленіші куточки нашої області, бо ж активні і творчі діти є всюди. І вони чекають на підтримку.

99

hm.npu.gov

Нагадаємо, що Хмельницькі поліцейські вдосконалювали навички володіння стрілецькою зброєю.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне